úterý 29. října 2013

ANNA 2. týden

ANNA 2. týden



To mi to rychle uteklo a jsem ve 2.týdnu... (ještě, že né těhotenství....)


Osmý den: k snídani jogurt - to byla mňamka po celém týdnu s mrkví -  příjemná změna. Mám pocit, že splaskávám. Nohy mi už vůbec nepuchnou. A MÁM ENERGII - neuvěřitelný.

Devátý den:
Pitný režim už jsem si upravila a je zajímavé, že už nemusím tak často na WC. Dneska můj manžel - MASOŽRAVEC, ochutnal brokolici na česneku a chutnala mu.

Desátý den: Už umím pít - tak mě ségra nepeskuje, ale další nepřátelé na obzoru a slyším furt "mami co to máš, dej mi ochutnat, to chci taky a uděláš mi tohle na svačinu?" Takže strouhám mrkev, strouhám jablka a starší dcera má ty nejlepší, nejzdravější a nejkrásnější svačiny v okrese Mladá Boleslav, né-li v celém Česku .... (paní učitelce to nedalo a musela jít svačinku omrknout)

Jedenáctý den: dneska bych si dala rohlík, chtěla bych už do něčeho kousnout, hned jsem listovala
 v knížce - bude v pondělí, to už vydržím.

Dvanáctý den: padají mi kalhoty- juchů, tenhle pocit vůbec neznám a je dost nepříjemnej, šup a mám v kalhotech pásek. S holkama jsme byli v cukrárně, zákusky se na mě smály a mávaly mi, ale     neměla jsem na ně vůbec chuť. Jindy bych si dala špičku a větrník, ale dneska NIC. Ségra mi vysvětlila, že to je tím, jak si dávám ráno do snídaně hodně medu - nemusím se dojídat sladkým.

Třináctý den: Dneska jdeme večer PAŘIT. Při 28 denním programu se nemá pít alkohol. Vydržím to??? Co jeden stříček neuškodí, né? Ha ha ha, to jsem neměla řikat před ségrou, prej ti dám jeden stříček - no tak nic no. Večer než půjdeme, tak do sebe doma nasoukám večeři.

Čtrnáctý den: Vydržela jsem to, nedala jsem si ani kapinku (manžel si dal za mě ha ha). Ale hlavně mám ze sebe dobrý pocit, kamarádky si všímají, že jsme zhubla a že jsem nějaká rozzářená a plná energie. A ještě jedno pozitivum to mělo, neřešili jsme jak se dostaneme v noci domů - řídila jsem.

A zase jsem se tajně zvážila mám -1,20kg.

Tak za týden v úterý ahoj......


úterý 22. října 2013

ANNA 1.týden

Neděle - nafasovala jsem si svoje krabičky na pondělí. Jídla znám, ale přeci jenom jsem si všechno doma rozložila na stůl a prohlížela jsem si, jak to vypadá v krabičkách. Holky samozřejmě se mnou......


A v pondělí ráno to začalo MŇAM MŇAM MŇAM, snídanička: mrkvička s jablky, oříšky, medíček ( v balíčku je celá sklenice na začátku programu- je výborný- je z Harrachova)
V manuálu je napsáno jezte do absolutního pocitu nasycení to se mi líbí a jím jako by to bylo naposled.
Nebudu Vám popisovat všechny dobroty co jsem jedla celý týden, ale spíš moje pocity.

První den mi bylo špatně od žaludku, měla jsem pocit, že se plavím na jachtě a trpím mořskou nemocí - to jsem tedy zneklidnila, myslela jsem, že už od prvního dne mi bude nádherně. A tady nastoupila moje ségra s rákoskou, nejdříve mi vysvětlila, že málo piju. Když budu pít málo tak ze mě ty toxiny nevyplavou a že při detoxikaci organismu si mám svoje tělo představit jako při vánočním úklidu. Nejdřív prý také udělám veliký bordel a pak to postupně rovnám čisté zpátky. No jo starší sourozenec má hold vždycky pravdu........
Druhý den: jsem byla v obličeji samý pupínek, aha asi jsem se už vrátila do puberty. Měla jsem nafouklé břicho, přišlo mi, že jsem snad ještě o 5kg těžší. A zácpu! A to byl problém. Nevěděla jsem proč, vždyť jsem jedla lehká jídla, tak proč zácpa??? Problém vyřešen - a zase jsem málo pila, v manuálu mám napsáno 3-4l tekutin denně a já vypila cca 1l. Hlavně, že chci 100% výsledek a dělám proto maximálně 10% - haha to je taková česká klasika. Tak jsem se učila pít. Nejprve to byl problém, ale za tři dny už jsem vypila tři litry a ani nevím jak, ale srovnalo se to.... to je úleva. Ale nastal další problém, jak hodně piju a vyplavují se ze mě všechny ty toxiny, tak nesmím chodit daleko od domova a na nákupy jen do obchoďáků s WC.
Dneska mi už není špatně od žaludku. A tak furt poslouchám od ségry: už jsi pila? Kolik? To je málo, dělej  vypij to! Snídala si? Kolik si toho snědla? To je málo- ještě lžíci! POMOC!!!

Třetí den: Nohy už nemám tak nateklý. Je mi dobře.

Čtvrtý den: ráno při pohledu do zrcadla jsem si všimla, že už mám asi po pubertě ( to by měli naši radost ani o ní nevěděli) pleť se mi krásně vyčistila a po pupínkách ani stopa - juchů můžu zahodit korektor. A mám pocit, že mám jemnější pokožku. A zase je tady: už jsi pila? Kolik? To je málo, dělej vypij to! Snídala si? Kolik si toho snědla? To je málo- ještě lžíci! POMOC!!! Jestli nemáte někdo pevnou vůli - tak vám ségru pronajmu.

Pátý den: dneska mi je dobře, příjde mi, že mám nějak moc energie - dokonce jsem vygruntovala holkám celej pokojíček. Dneska jsem vyfasovala krabičky na víkend. V sobotu jedeme do Aquaparku, ale na ten tobogán si ještě netroufnu.


Šestý a sedmý den: je mi fajn, mám pocit, že na stehnech mám volnější rifle - juchů.

(V manuálu je napsáno, že se mám zvážit a změřit na začátku a na konci programu - a já jsem to nevydržela a vlezla na váhu a mám -2,80kg juchůůůůůůůůůůůů, ale ségře to neřikejte, protože ta nesnáší, když se někdo měří v průběhu, protože když náhodou někomu váha neklesá podle jeho představ, tak je z toho na prášky a tady u toho programu musí být člověk vyrovnaný hlavně sám se sebou)

Rešila jsem jak se najím v tom Aquaparku a vyřešila jsem to šalamounsky. Ráno jsem snídala doma, svačila jsem při jízdě v autě (ořechy), oběd jsem snědla na parkovišti v autě (byl sice studený, ale pro jednou se to nezblázní), svačila jsem cestou domů v autě, snědla jogurt s ořechy a večeře už byla zase doma - takže když se chce všechno jde.
POMOC!!! Jestli nemáte někdo pevnou vůli - tak vám ségru nepronajmu, dám jí zadarmo.


 
Tak zase příští týden úterý ahoj

PS: ségra dík za podporu, já vím, že potřebuju popostrčit


ANNA představení




PS: nechala jsem se vyfotit v téhle halence, protože kdybych se vyfotila ve volném tričku (jako všichni), tak by to nebylo ono...

tak to jsem já......jmenuji se Anna, je mi čerstvých 30, jsem vdaná a mám 2 dcery.
Nedávno mi skončila mateřská (záměrně nepíšu dovolená, protože bych lhala). Musím hned na úvod napsat, že jsem nikdy nebyla žádné Tintítko. Váhu jsem si držela, nejsem žádný sportovec, občas jsem šla s holkama na Zumbu, ale časem z toho nějak sešlo.

Moje životospráva:
 
MAZEC doma jsem se vesměs odbývala, nebo jsem dojídala po dětech - no znáte to jistě všechny - přece ten smetánek, to jablko, ten nakousnutý rohlík, tu bramborovou kaši nevyhodím, že? V létě byly zase grilovačky a ty já moc ráda...Když jsem chtěla nějaké kilo shodit tak jsem prostě nejedla a pila kafe ( já vím hrůza). Ale když jsem po mateřský nastoupila na třísměnný provoz do fabriky tak to byla úplná KATASTROFA- všechno jsem měla otočené, večer jsem snídala v noci obědvala, pořádně jsem nespala.....neměla jsem žádnou energii, jedla jsem málo, ale moje váha se doslova zbláznila a začínala jsem být, jak by řekl klasik: více prostorově náročná a navíc začaly mi otékat nohy, měla jsem je jako těsně před porodem - FUJ, k tomu se přidaly další zdravotní problémy a problémy s imunitou..... nohy mi otékaly čím dál víc a přidala se i bolest pat. Při chůzi se mi odíraly stehna o sebe, měla jsem je odřená a v létě jsem na nich měla vyrážku- FUJ, FUJ, FUJ. Tady jsem si uvědomila, že něco není v pořádku - že to už nejsem já. No prostě jsem si řekla, že už se asi neunesu a je načase s tím něco udělat...... (a taky při představě, že pojedu s dětmi do aquaparku mě braly mrákoty. Já v plavkách a zaseknu se v tobogánu a budu večer na Nově to fakt nééééééé)
 

Čeho chci dosáhnout:
a) chci být zdravá - utvrdily mě výsledky na vyšetření krve- nechci mít ve 40 první infarkt
b) už nechci mít nohy jako konve
b) zlepšit si stravovací návyky
c) chci zažít pocit, když budu více jíst a nepřibírat ( to jsem teda zvědavá)

Moje motivace:
Jsem typická ženská a velkou motivací pro mě je plesová sezóna. Chodíme na plesy a já jsem si v Boleslavi vyhlídla překrásný šaty. Mají je ve velikosti 40 tak uvidíme. A nač troškařit, mají je i ve velikosti 38.
 A taky se chci přece líbit manželovi.

Kdo mě podporuje:
Mám úžasnou rodinu a spoustu lidiček kolem sebe a ty mě podporují nejen při 28 denního programu.


Moje aktuální míry k 13.10.2013 jsou:

váha: 93,2kg výška: 173cm obvod přes prsa: 104cm
obvod přes pas : 110cm obvod přes boky: 115cm obvod přes stehno: 63cm

Před 28 denním harmonizačním programem jsem byla na vyšetření v Naturopatické poradně v Mnichově Hradišti.
Vyšetření mi dělali z kapky Živé krve a zjistili mi, že mé červené krvinky tvoří takzvané ruloformace.
Mám překyselený organismus a že má krev špatně váže kyslík, proto jsem unavená a ještě mnoho dalšího, ale žádná pozitiva natož sociální jistoty.
!!!!Toto vyšetření doporučuji opravdu každému!!!!!!


Takhle to vypadá. Na konci Vám ukážu fotku po detoxu.


Takže je nejvyšší čas na očistu organismu

HURÁ DO TOHO DRŽTE MI PALCE